loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

APK in omgeving Ermelo en Harderwijk


Bent u op zoek naar een autowerkplaats in omgeving Ermelo of Harderwijk voor een APK? Dan bent u op de juiste plek! Wilt u direct een afspraak maken? Klik dan op de knop hieronder. Wilt u eerst meer weten over APK en waarom u hiervoor bij Schouten moet zijn? Lees dan verder, want in dit artikel beantwoorden we al uw vragen. 
 
Content Image 1

Waarom kiezen voor een APK Keuring in Ermelo bij Autobedrijf Schouten?

We zijn een betrouwbaar autobedrijf in omgeving Harderwijk en Ermelo met een grote werkplaats en ervaren monteurs. Bij ons bent u verzekerd van een snelle service en een eerlijke prijs. Zo bent u altijd snel weer op de weg. Wilt u meer lezen over de ervaringen van onze klanten? Lees dan het artikel ‘Onze klanten aan het woord’.
 

Waarom is APK belangrijk?

Allereerst is een geldige APK een wettelijke vereiste. Wanneer uw auto niet voldoet aan de APK-voorschiften zult u een boete ontvangen. Alleen als u niet rijdt, mag de APK maximaal 2 maanden verlopen zijn. Daarna moet de auto APK gekeurd zijn. Dit wordt automatisch gecontroleerd in het kentekenregister.

Daarnaast is een geldige APK een vereiste voor uw autoverzekering. Zonder een geldige APK zal de verzekering mogelijk geen dekking bieden bij een ongeval. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je APK up-to-date is. 

Als laatste is een APK natuurlijk ook voor uw eigen veiligheid. Bij een keuring controleren wij uw auto en kunnen we eventuele problemen vroegtijdig signaleren en aanpakken. Zo gaat u weer veilig de weg op!
 

Wat wordt gecontroleerd tijdens een APK voor uw auto?

Tijdens een APK controleren wij verschillende onderdelen van uw voertuig. Denk aan de remmen, verlichting, banden, stuurrichting en uitlaatsysteem. Daarnaast worden ook de carrosserie, de ophanging en het chassis geïnspecteerd. 
 

Wat kost een APK?

De kosten voor een APK zijn € 59,- bij ons.
  

Hoelang duurt een APK?

Gemiddeld zijn wij een uurtje bezig met een APK, dus bieden wij u de mogelijkheid om erop te wachten onder het genot van een kopje koffie in onze showroom. Het is ten allen tijde mogelijk dat er een steekproef valt op uw auto. Dan zijn we een uurtje langer bezig en stellen we u daarvan op de hoogte. Wilt u naast de APK ook een onderhoudsbeurt laten doen aan uw auto? Dan hebben we meer tijd nodig en bieden wij u de mogelijkheid voor vervangend vervoer. 
 

Hoe plan ik een afspraak?

Daarvoor heeft u drie opties, net wat u makkelijk vindt! 
  1. Plan direct online een afspraak
  2. Neem contact op! We begrijpen het als u even wilt bellen omdat u bijvoorbeeld vragen heeft. U kunt contact opnemen via de knop rechtsonder in uw scherm, via de contactpagina of direct bellen op (0341) 56 1020.
  3. Kom langs! U bent tijdens onze openingstijden welkom om bij ons binnen te lopen. Het adres is: [adres]. Onze receptie zal u verder helpen!
Autobedrijf Schouten

Verkoop: (0341) 55 6510

Werkplaats: (0341) 56 1020

info@autobedrijfschouten.nl

Openingstijden showroom

Ma - Vr 08.00 - 18.30 uur

Za 09.00 - 17.00 uur

Stel hieronder uw vraag

*Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, gelieve contact met ons op te nemen.
Morgen Internet - Zorgeloos website