loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0
Image 0

HÉT AUTOBEDRIJF
IN ERMELO

Wij weten alles van onbezorgd rijplezier. Onze goed opgeleide monteurs zorgen dat u altijd veilig de weg op kunt. Vakkundig, vlug en vriendelijk! Bij Schouten draait alles nog om de klant. Welkom!

  • Zeer hoge klantwaardering Zeer hoge klantwaardering
  • Bijna 30 jaar ervaring Bijna 30 jaar ervaring
  • Onderhoud van alle automerken Onderhoud van alle automerken
  • Breed scala aan kwalitatieve auto’s Breed scala aan kwalitatieve auto’s
Image 0
ALGEMENE KLANTEN
BEOORDELING

ONZE CIJFERS LIEGEN ER NIET OM

Klanten geven ons een

9,5

Aantal occassions op voorraad

105

Onze collega’s staan voor u klaar

30

Aantal verkochte broodjes dit jaar

15056

Aantal verkochte auto's dit jaar

571

ONS TEAM STAAT VOOR JE KLAAR

De aanschaf van een auto start met een goed gesprek. Met een uitgebreide toelichting door ons verkoopteam, dat met verstand van zaken uw vragen beantwoordt. Verwacht van ons geen opdringerig gedoe. In plaats daarvan pakken we de zaken liever rustig aan. Gewoon, omdat we graag de tijd nemen. En beseffen dat de koop van een auto niet zomaar iets is. Grondig en eerlijk advies: daar heeft u het meest aan.

Image 0
Monieke van Lagen
verkoop@autobedrijfschouten.nl
Image 1
Mike van der Vegte
verkoop@autobedrijfschouten.nl
Gallery Image 3
Julian van de Schootbrugge
verkoop@autobedrijfschouten.nl
next.svg
prev.svg

Is uw auto toe aan onderhoud? Heeft u schade of werkt iets niet naar behoren? De receptie van onze werkplaats is uw eerste aanspreekpunt. We plannen uw afspraak in, zorgen voor passend vervangend vervoer en bellen zodra uw auto weer de weg op kan. Ook staan we in de tussentijd voor u klaar. Dus krijgt u wanneer u belt geen antwoordapparaat maar altijd een medewerker aan de lijn

Of het nu gaat om periodiek onderhoud of een grondige revisie: na een bezoek aan onze werkplaats brengt uw auto u weer talloze kilometers vooruit. We zijn specialist in BMW, net zo goed ervaren met andere merken en aangesloten bij Bosch Car Service. Daardoor werken we altijd met hoogwaardige onderdelen en apparatuur. En houden we met trainingen onze technische kennis op peil.

Een bezoek aan onze showroom valt al snel in de smaak. Zeker wanneer u dit combineert met een keuze uit het brede assortiment van onze broodjeszaak. Broodje Schouten is zo langzamerhand een begrip, zo mogen we met trots constateren. Niet alleen bij onze klanten, maar ook bij medewerkers van omliggende bedrijven. Van broodjes gezond tot onze befaamde gehaktbal: wat mag het voor u zijn?

Noem de collectie in onze showroom gerust exclusief. Samengesteld na een grondige en kritische selectie, op basis van goede contacten met autodealers. Veruit de meeste van onze occasions komen van de Duitse markt, wat veel zegt over de kwaliteitseisen die wij aan auto's stellen. We leggen de lat hoog, bij elke occasion die we inkopen. Zo weten wij zeker dat u straks met het beste over de weg rijdt.

Een passie voor unieke auto's. Voor stijlvolle occasions die elk een liefhebber als eigenaar verdienen. Zie daar de drive van Arjan Schouten, toen hij in 1992 Autobedrijf Schouten oprichtte. Terwijl Arjan zich binnen ons bedrijf vooral richt op inkoop, doet bedrijfsleider Gijsbert van de Ridder dat voor de dagelijkse gang van zaken. En dat alles prettig laagdrempelig, binnen een organisatie die snel schakelt voor iedere klant.

Image 1
Gijsbert van de Ridder
gijsbert@autobedrijfschouten.nl
next.svg
prev.svg
Form Image 0
Autobedrijf Schouten

Verkoop: (0341) 55 6510

Werkplaats: (0341) 56 1020

info@autobedrijfschouten.nl

Openingstijden showroom

Ma - Vr 08.00 - 18.30 uur

Za 09.00 - 17.00 uur

Stel hieronder uw vraag

*Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, gelieve contact met ons op te nemen.

VOLG ONS
@AUTOBEDRIJFSCHOUTEN

Morgen Internet - Zorgeloos website