loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image 0

De wereld mooier maken

Autobedrijf Schouten is officieel Erkend Duurzaam. Maatschappelijk en duurzaam handelen is een belangrijke bedrijfswaarde voor ons. Samen met ons team leveren wij al jaren de nodige inspanningen voor een milieuvriendelijk en energiezuinig bedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam is een mooie erkenning voor deze inspanning.

Zelfs de branche organisatie BOVAG heeft ons met het certificaat Erkend Duurzaam geprezen omdat wij maatschappelijk verantwoord werken en dit in onze bedrijfsvoering hebben verankerd. Het duurzaam ondernemen kunt u overal in ons bedrijf terug vinden. Wij verkopen stille en zuinige banden en voeren afval op milieuvriendelijke wijze af. Wij gaan zo zuinig mogelijk om met energie door onder andere te investeren in energiezuinige spaarlampen. Duurzaam betekent ook het welzijn van de medewerkers, goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven.

Het draait uiteraard ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showrooms van de nieuwe auto’s staan vele schone en zuinige modellen van Kia, Fiat en Jeep. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Wij denken verder dan de verkoop; in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.

Morgen Internet - Zorgeloos website