loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze klanten aan het woord


Bij Autobedrijf Schouten zijn we trots op ons werk en streven we elke dag naar de best mogelijke service voor onze klanten. We geloven echter dat onze inzet pas echt waarde heeft, als onze klanten dat ook zo ervaren. Daarom laten we graag onze klanten vertellen wat ze van ons vinden. 
 
Content Image 1

Onze klanttevredenheidsscore

Met meer dan 2.300 reviews op klantenvertellen.nl scoren we gemiddeld een 9,5. Daarnaast beveelt 98% van onze klanten ons aan. Ook op Google hebben we ruim 500 reviews en scoren we gemiddeld een 4,7 uit 5! We zijn ontzettend blij dat onze klanten onze service zo erg waarderen. Dit motiveert ons om elke dag weer de beste service te bieden.

 

Wat klanten zeggen

Onze scores liegen er niet om, maar woorden zeggen vaak meer dan cijfers. Daarom delen we graag enkele ervaringen van onze klanten:

▪️ Deskundigheid en vriendelijk
Annemarie: “Deskundig en vriendelijk personeel.” We streven ernaar om elke klant met een glimlach en de nodige expertise te helpen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en altijd bereid om hun kennis te delen en te helpen waar nodig.

▪️ Goede service en communicatie
Een goede service en duidelijke communicatie is niet alleen belangrijk bij het kopen van een auto. Ook als uw auto onderhoud nodig heeft, wilt u duidelijke communicatie en een eerlijke prijs. 

“Garage Schouten is klantvriendelijk en zeer servicegericht. Goede afstemming over de benodigde werkzaamheden aan de auto en prijs/kostenplaatje.” 

“Keurig overleg omdat mijn auto wat verborgen dingetjes had en het daardoor wat duurder uitpakte. Toch dezelfde dag mijn auto weer terug, netjes gewassen en wel. Top bedrijf!”

▪️ Betrouwbaar en eerlijk
Eerlijke service waar u altijd op kunt vertrouwen, dat vinden wij ontzettend belangrijk. We zijn trots dat onze klanten dit ook zo ervaren. Zo ook Peter: 

“Een half jaartje geleden kocht ik mijn auto bij Schouten. Plezierig contact maar dat is overal wel zo. Vorige maand kreeg ik een vrij ernstige storing aan mijn auto die alleen door de dealer kon worden opgelost. En uiteraard de bijbehorende gepeperde rekening. Na een kort overleg met Schouten mocht ik de rekening naar hen doorsturen. Twee(!) dagen later stond het gehele bedrag op mijn rekening. Over betrouwbaarheid gesproken! Niets anders dan lof.”

Met deze klantverhalen hopen we u een beter beeld te geven van onze service en inzet. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en blijven ons dagelijks inzetten om uw verwachtingen te overtreffen. Kom het ook ervaren!

Ook een recensie achterlaten? Dat kunt u hier doen.
 
Autobedrijf Schouten

Verkoop: (0341) 55 6510

Werkplaats: (0341) 56 1020

info@autobedrijfschouten.nl

Openingstijden showroom

Ma - Vr 08.00 - 18.30 uur

Za 09.00 - 17.00 uur

*Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, gelieve contact met ons op te nemen.
Morgen Internet - Zorgeloos website