loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

ONZE CARWASH BOXEN
IN ERMELO

Bij Autobedrijf Schouten in Ermelo hebben we drie overdekte selfservice carwash boxen. Zo kunt u altijd uw auto wassen wanneer het u uitkomt! In dit artikel lees je waarom onze wasboxen ideaal zijn en beantwoorden we de meestgestelde vragen.

Image 0

De voordelen van onze wasboxen.

Uw auto is vervuild, en u wilt hem schoonmaken. Waarom kiest u dan voor een wasbox in plaats van een traditionele wasstraat? We zetten de voordelen graag op een rijtje:

1. We hebben drie overdekte carwash boxen. Elk toegerust met drie wasprogramma’s. En elk voorzien van hoogwaardige apparatuur en shampoos. Zo doet u niet onder aan een traditionele wasstraat.
2. Onze carwash omvat meerdere stofzuigers voor de reiniging van uw interieur. 
3. Onze wasboxen zijn vele malen goedkoper dan een traditionele wasstraat. Voor een kleine € 2,- kan uw hele auto weer schoon zijn.
4. Onze wasboxen zijn 24/7 te gebruiken.
5. Wist je dat wij ons water verwarmen met een zonneboiler? Zo is uw wasbeurt ook nog eens duurzaam!

 

Een fijne ligging en een werkplaats op dezelfde locatie.

Onze wasboxen staan vlakbij de snelweg en zijn centraal gelegen tussen Harderwijk en Ermelo. Ons adres is: Lokhorstweg 3. Daarnaast hebben wij onze eigen werkplaats, waar u verschillende producten voor uw auto kunt kopen of een werkplaatsafspraak kunt plannen.

 

Broodje Schouten

In de buurt en zin in een broodje? Kom naar Broodje Schouten: onze eigen broodjeszaak, als onderdeel van onze showroom. We beschikken over een ruim menu, met verse broodjes. Bestel via 0341-563815 - bestelling@broodjesschouten.nl of kom langs!

 

FAQ’s:

Waarom moet ik mijn auto schoonhouden?
Het schoonhouden van uw auto is niet alleen belangrijk voor de esthetiek. Een schone auto draagt bij aan zowel de levensduur van het voertuig als de veiligheid tijdens het rijden. Vuil en stof kunnen namelijk schade aanrichten aan zowel het interieur als het exterieur. Ook is het belangrijk voor je veiligheid om helder zicht te hebben door de ramen.
 
Zijn onze wasboxen in Ermelo geschikt voor alle soorten voertuigen?
Jazeker! Onze wasboxen zijn niet alleen geschikt voor auto’s. Ook uw motor of scooter kunnen gewassen worden in onze wasboxen. 
 
Wat kost een wasbeurt bij de carwash boxen in Ermelo?
Waar traditionele autowasstraten best duur kunnen zijn, kunt u bij ons uw auto al schoonmaken vanaf € 2.
 
Kan ik mijn auto stofzuigen bij de wasboxen van Autobedrijf Schouten?
Ook dat kan! Wij hebben meerdere stofzuigers, waarmee u uw auto kunt stofzuigen. Zo heeft u altijd een schoon interieur.

 

Morgen Internet - Zorgeloos website