loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Lente klaarmaken van uw auto: van lenteschoonmaak tot zomerbanden en onderhoud


De lente brengt niet alleen een frisse start voor de natuur, maar ook voor onze auto’s. Na een lange winter is het tijd om uw auto weer helemaal klaar te maken voor het mooie weer. In dit artikel duiken we in hoe u uw auto optimaal kunt voorbereiden op de lente. Bij Autobedrijf Schouten helpen we graag een stapje extra!
 
Content Image 1

Lenteschoonmaak: een fris begin

Na de wintermaanden verdient uw auto een goede schoonmaak. Al het vuil van uw auto, zodat hij weer mooi glimt als de eerste zonnestralen doorkomen. Daarnaast maakt een schoon interieur het rijden op zonnige dagen extra plezierig. Begin daarom met een grondige wasbeurt in onze carwash boxen.
 

Zomerbanden: tijd voor een wissel

Zodra de temperaturen stijgen, is het belangrijk om uw winterbanden om te wisselen naar zomerbanden. Zomerbanden bieden optimale prestaties bij warmere temperaturen en zorgen voor een kortere remweg op droog wegdek. Wel zo veilig! Bij Autobedrijf Schouten hebben we groot aanbod zomerbanden én bieden we een snelle bandenwisselservice aan.
 

Regulier onderhoud: voorkom verrassingen

Regelmatig onderhoud is cruciaal om uw auto in topconditie te houden. Dit omvat het controleren van vloeistoffen, het vervangen van filters en het laten controleren van de auto. Bij ons kunt u altijd terecht voor onderhoud, checks of reparatie.


 

FAQ’s:


Wat kost een volledige lenteschoonmaak voor mijn auto?
Bij onze selfservice carwash boxen in Ermelo kunt u al vanaf € 3,- uw hele auto schoonmaken. Benieuwd naar alle voordelen van onze carwashboxen? Lees het volledige artikel.

Hoelang duurt het om zomerbanden te wisselen?
De bandenwissel bij Autobedrijf Schouten duurt gemiddeld 15-30 minuten. Wij zorgen voor een efficiënte service, zodat u weer snel de weg op kunt.

Wat zijn de kosten van regulier onderhoud?
De kosten voor regulier onderhoud variëren afhankelijk van het type auto en de benodigde werkzaamheden. Bij Autobedrijf Schouten vinden we transparantie en zekerheid erg belangrijk voor onze klanten. Daarom bieden wij altijd op voorhand een prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt ons altijd even bellen of direct een afspraak maken. Dan nemen wij contact met u op!
 
Autobedrijf Schouten

Verkoop: (0341) 55 6510

Werkplaats: (0341) 56 1020

info@autobedrijfschouten.nl

Openingstijden showroom

Ma - Vr 08.00 - 18.30 uur

Za 09.00 - 17.00 uur

*Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, gelieve contact met ons op te nemen.
Morgen Internet - Zorgeloos website