loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Geen openstaande vacatures, maar altijd kansen

Hoi! Ik ben Gijsbert, bedrijfsleider van Autobedrijf Schouten. Bij een vacature van een autoverkoper verwacht je een praatje over ‘het visitekaartje van het bedrijf zijn’ of ‘verantwoordelijk voor de verkoop’. Dat is ook zo, maar bij ons werkt het allemaal net even anders. Ben jij een ervaren verkoper en niet bang om je mouwen op te stropen? Dan ben jij misschien binnenkort mijn nieuwe collega.
 

ALS VERKOPER WERKEN BIJ SCHOUTEN

Een open deur: auto’s verkopen. Van iemand zijn eerste Golf tot een exclusieve McLaren. Jij weet elke auto te verkopen, maar jouw hart gaat sneller kloppen van mooie auto’s. Daarbij vinden wij twee punten belangrijk: aandacht voor klanttevredenheid en collegialiteit.

Kwaliteit staat bij ons altijd op #1. Het gaat niet om zo snel mogelijk of zo veel mogelijk verkopen. Het gaat om de klant. Dat zegt natuurlijk elk autobedrijf, maar bij ons bevestigen ook de klanten dat de standaard hoog ligt. Met aandacht voor de kwaliteit help jij klanten met de zoektocht naar hun droomauto. Als je het leuk vindt, krijg je de mogelijkheid om ook internationaal te handelen. Het is dan handig om Engels en Duits onder de knie te hebben. Vloeiend spreken is niet nodig, dat hebben wij ook allemaal vanzelf geleerd.
 

Content Image 86
Form Image
Autobedrijf Schouten

Verkoop: (0341) 55 6510

Werkplaats: (0341) 56 1020

info@autobedrijfschouten.nl

Openingstijden showroom

Ma - Vr 08.00 - 18.30 uur

Za 09.00 - 17.00 uur

Interesse in deze vacature?

Upload je CV (Max. 4mb)

*Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, gelieve contact met ons op te nemen.

Morgen Internet - Zorgeloos website