loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image 0

Ervaren autoverkoper

Hoi! Ik ben Gijsbert, bedrijfsleider van Autobedrijf Schouten. Bij een vacature van een autoverkoper verwacht je een praatje over ‘het visitekaartje van het bedrijf zijn’ of ‘verantwoordelijk voor de verkoop’. Dat is ook zo, maar bij ons werkt het allemaal net even anders. Ben jij een ervaren verkoper en niet bang om je mouwen op te stropen? Dan ben jij misschien binnenkort mijn nieuwe collega.
 

ALS VERKOPER WERKEN BIJ SCHOUTEN

Een open deur: auto’s verkopen. Van iemand zijn eerste Golf tot een exclusieve McLaren. Jij weet elke auto te verkopen, maar jouw hart gaat sneller kloppen van mooie auto’s. Daarbij vinden wij twee punten belangrijk: aandacht voor klanttevredenheid en collegialiteit.

Kwaliteit staat bij ons altijd op #1. Het gaat niet om zo snel mogelijk of zo veel mogelijk verkopen. Het gaat om de klant. Dat zegt natuurlijk elk autobedrijf, maar bij ons bevestigen ook de klanten dat de standaard hoog ligt. Met aandacht voor de kwaliteit help jij klanten met de zoektocht naar hun droomauto. Als je het leuk vindt, krijg je de mogelijkheid om ook internationaal te handelen. Het is dan handig om Engels en Duits onder de knie te hebben. Vloeiend spreken is niet nodig, dat hebben wij ook allemaal vanzelf geleerd.
 

Over Schouten

We zijn nieuwsgierig naar jou, maar we begrijpen dat je ook graag meer over ons wilt weten. Dat is volkomen begrijpelijk. Bij Autobedrijf Schouten heerst er namelijk een warme en gezellige sfeer, omdat we een écht familiebedrijf zijn. Heb je al onze sfeervideo gezien?

Binnen ons hechte team werken we graag samen en zijn we altijd eerlijk, zowel naar onze klanten als naar onze collega's. Samen streven we ernaar om prachtige auto's te verkopen.

Bij Schouten helpen we onze klanten graag bij het vinden van hun droomauto. We streven altijd naar de allerbeste kwaliteit als het gaat om auto's, service en onze medewerkers. Jij bent dan ook één van die bijzondere medewerkers waar we trots op zijn.

 

Hiermee maken we het verschil

Wat ons betreft staat het vast dat verkopers een hekel hebben aan papierwerk. Als jij anders bent, kunnen we regelen dat jij jouw eigen administratie doet. Om jou te ondersteunen bij het papierwerk dat komt kijken bij verkopen, hebben we Monieke. Monieke zet de auto’s op kenteken, doet de voorbereiding voor aflevering en ontzorgt jou bij andere administratieve verkooptaken. Zo heb jij volledige focus op de klant. Want dát is wat we belangrijk vinden.

Zoals ik al zei, zijn we een familiebedrijf. Dat is niet direct een voordeel, maar daardoor hechten we wel veel waarde aan bepaalde normen en waarden. Zo vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, wordt er echt naar je geluisterd en is er veel ruimte voor ambitie als jij je wilt doorontwikkelen. Samen werken we hard maar is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid.

Bij Autobedrijf Schouten waarderen we onze verkopers en daarom hebben we enkele speciale voordelen voor je in petto. Naast een goed salaris, bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciale regeling. Voor een kleine vergoeding kun je genieten van een van de heerlijke broodjes van Broodje Schouten. Geen gedoe met bonusregelingen, maar de zekerheid van een goed salaris.Klinkt goed, koffie drinken?

Laten we eerst eens kijken of we bij elkaar passen. Dat doen we gewoon met een kopje koffie in de showroom. Zie jij direct wat voor moois we hebben staan en krijgen wij een goed beeld van jou. Want eerlijk is eerlijk: ik houd ook niet van papierwerk als cv’s en motivatiebrieven. We leren elkaar liever in het echt kennen.

Dus, denk je bij het lezen van deze vacature ‘Hier hoor ik thuis’, dan nodig ik je graag uit om kennis te komen maken. Misschien twijfel je nog? Of wil je eerst meer weten? Hoe dan ook, je mag bellen naar 06-46055081, mailen of een berichtje sturen op WhatsApp.

 

Image 0
Form Image 0
Autobedrijf Schouten

Verkoop: (0341) 55 6510

Werkplaats: (0341) 56 1020

info@autobedrijfschouten.nl

Openingstijden showroom

Ma - Vr 08.00 - 18.30 uur

Za 09.00 - 17.00 uur

Interesse in deze vacature?

Upload je CV (Max. 4mb)

*Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, gelieve contact met ons op te nemen.

Morgen Internet - Zorgeloos website